Malzemeler:
- 2 adet orta boy kabak
- 2 adet orta boy havuç
- 1 adet soğan
- 1 adet kereviz sapı artığı
- 2 diş sarımsak
- 5 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
Üzeri için:
- kaşar peyniri
- dere otu
Tarif:
Kabakları dikine kesip içlerini çıkarın, bir kenara alın. Soğanları küp küp doğrayıp soteleyin, ardından havuçları atın. Soteledikten sonra kabağın ayırdığınız iç kısmını da soteleyin. Kereviz sapı artıklarını ekleyin. Sarımsakları ekleyin, Baharatları ilave edip altını kapatın. Kenara alın. Kabakların içini sebze harç ile doldurun. Üzerine kaşar peyniri rendeleyip Altus Ecofryer haznesine dizin. 180 derecede 6-8 dakika pişirin. Kıyılmış dereotu ile süsleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!